9+1 Πράγματα Που Δεν Πρέπει Να Κάνεις Ποτέ Την Ώρα Του Σεξ! …

1.Ποτέ μην απαντάς στο τηλέφωνο (άμα είσαι τόσο τσιγκούνης να καλέσεις αργότερα, να υποθέσω πως και αυτή την στιγμή κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί δεν φτάνουν τα ψιλά για καπότες!)

2.Ποτέ μην βλέπεις το ρολόι σου (έκτος αν φτιάχνεις κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έχεις το νου σου να μην καεί)
3.Ποτέ μην πεις κάτι άσχημο για το σώμα της συντρόφου σου (δυσκολευόταν που δυσκολευόταν να τελειώσει η καψερή, τώρα θα σκέφτεται πως φαίνονται οι μπουτάρες της. Ξέχνα την ,την κορύφωση)
4.Ποτέ μην σχολιάζεις τις επιδόσεις ή την τεχνική της (μη διανοηθείς να την συγκρίνεις με άλλες! Αν το έκανε καλύτερα η άλλη ας μη την χώριζες!)
5.Ποτέ μην συζητάς για αντισεξουαλικά ζητήματα (Θα σκεφτεί πως σου σηκώνεται με την Παπανδρέου και όχι μαζί της. Αυτό θες;)
6.Ποτέ μην δείχνεις ότι βαριέσαι (Δεν είπαμε οτι δεν βαριέσαι! Να μην το δείχνεις είπαμε!)
7.Ποτέ μην κάνεις κριτική στη σύντροφο σου, με οποιονδήποτε τρόπο. (Αν κάτι δεν σ’αρέσει, μην το πεις, δείξε της αυτό που σου αρέσει)
8.Ποτέ μην ορίζεις περιορισμένο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της πράξης (Εννοείται αυτό, εσύ μπορεί να θές 3 λεπτά, εκείνη όμως μπορεί να θέλει να κλείσει μισάωρο. Και ναι, φυσιολογικό είναι!)
9.Ποτέ μην διακόπτεις το sex απλά και μόνο επειδή έφτασες σε οργασμό. Υπολόγιζε και το σύντροφο σου ( Σωστό κι αυτό ε; Ε καιρός να αρχίσεις να το κάνεις!)
9+1.10.Αν την ώρα της κορύφωσης σου, έχεις στο μυαλό σου, ότι το δικό σου “τελείωμα” θα είναι το δικό της “επιδόρπιο”, ξέχασε το. Αυτό ισχύει μόνο αν πάρει την πρωτοβουλία από μόνη της!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.