17 Π.Μ. Ανδραβίδας: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της

aeropori Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμική Αεροπορίας , Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Ηλείας και Δωδώνης κ.κ. Γερμανός και Χρυσόστομος καθώς και ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, αλλά και οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, Γιώργος Κοντογιάννης και Ανδρέας Μαρίνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι δήμαρχοι Ανδραβίδας – Λεχαινών Ναμπίλ Μοράντ και Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, και άλλη αιρετοί.

Παράλληλα, τις στρατιωτικές αρχές εκπροσώπησαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηλείας και Διοικητής του ΚΕΑΤ Σμήναρχος Ιπτάμενος Αθανάσιος Σταθιάς, ο διοικητής της 117 ΠΜ Σμήναρχος – Ιπτάμενος Δημήτριος Τζουμερκιώτης, καθώς και επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας του νομού.

Τέλος, μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας που έγινε στο χώρο της 339 Μοίρας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας, δίπλα στο διοικητήριο της μονάδας και κατάθεση στεφάνων, όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.