122.000 λιγότεροι τουρίστες στα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρας το πρώτο πεντάμηνο…!!!

Υστέρηση 5,1% εμφανίζουν οι αεροπορικές αφίξεις αλλοδαπών τουριστών στα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρας για το πρώτο πεντάμηνο του έτους (Ιανουαρίου- Μαΐου 2012 ) σε σχέση πάντα με την περυσινή χρόνια.
Σε απόλυτα νούμερα οι τουρίστες που αφίχθησαν με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε και δημοσιοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων από τα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρας, ανήλθαν σε 2.267.138 άτομα από 2.389.561 πέρυσι.Στον πίνακα των ελληνικών προορισμών που χάνουν τουρίστες, την πρώτη θέση κατέχει η Ζάκυνθος με απώλειες 17%, η Σάμος με 10%, αλλά και η Μύκονος με 9%. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στις απώλειες που καταγράφει το αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς στο πεντάμηνο, ήδη τρέχει με απώλειες 13,3% σε αφίξεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προορισμός βιώνει πέτρινα χρόνια, σύμφωνα με τους παράγοντες του κλάδου, που βλέπει τουλάχιστον 20 ξενοδοχεία να έχουν βάλει λουκέτο την τελευταία τριετία.
Άραγε όλοι οι υπέρμαχοι των καταλήψεων και των αποκλεισμών των λιμανιών και των αεροδρομίων και των βάρβαρων διαμαρτυριών στο κέντρο της Αθήνας τι έχουν να πουν τώρα που οι συναγωνιστές βορειοευρωπαίοι δεν αντιλαμβάνονται το νόημα των αγώνων του ελληνικού λαού και προτιμούν την φτηνή και ασφαλή Τουρκία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.