Όλοι θέλουν να «μπουν» στη Γενική

pic-0-norm.jpg

Μπορεί η Goldman Sachs να υποστηρίζει ότι «το project της νέας Γενικής Τράπεζας να βρίσκεται ακόμα σε πρωτόλεια στάδια, για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις», ωστόσο, οι πληροφορίες από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς επιμένουν: Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα θα συμμετάσχει σίγουρα στο εγχείρημα και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι μια κατ” αρχήν συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει επέλθει.

Μένει, ωστόσο, να διευκρινισθούν κρίσιμες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, ποιο ακριβώς θα είναι το ποσοστό συμμετοχής της Goldma Sachs στο εγχείρημα. Οι πληροφορίες της αγοράς κάνουν λόγο για 20% και πάνω. Οι πληροφορίες της Voria.gr κάνουν λόγο για 25%. Μένει όμως να αποφασισθεί οριστικά πόσο τελικά θα είναι.

Για την ιστορία, επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο εγχείρημα θα συμμετάσχει και το αμερικανικό fund Thrid Point το οποίο έχει εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον και μάλιστα έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές. Προς το παρόν, απάντηση δεν του έχει δοθεί καθώς προηγουμένως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του project, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα των τελευταίων ετών και το μεγαλύτερο στον τομέα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.