Όλα θα κριθούν μέχρι την Παρασκευή ήταν το μήνυμα του Λουκά Παπαδήμου….

Όλα θα κριθούν μέχρι την Παρασκευή. Αυτό ήταν το μήνυμα του Λουκά Παπαδήμου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο κ. Παπαδήμος σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει συμφωνία έως το τέλος της εβδομάδας τόσο για το PSI όσο και για τους όρους που θα διέπουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο Πρωθυπουργός δεν έκρυψε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, δήλωσε ωστόσο βέβαιος ότι τόσο τα ελληνικά κόμματα όσο και οι βουλευτές θα πράξουν το καθήκον τους.
«Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή με σύνεση και ενότητα πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση και τη χώρα προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση, να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και τα παιδιά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδήμος.

Σε ερώτηση για τον 13ο και τον 14ο μισθό απάντησε: «Η κυβέρνηση έχει και κόκκινες γραμμές, αλλά όταν μία διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη οι συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίες ενδεχομένως προσαρμόζονται και σταδιακά μέσα από τη συζήτηση η οποία γίνεται, δεν είναι λογικό να αναφερθούν δημόσια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.