ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΔ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

 

Διαβάστε την ανανέωση που έκανε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ που θέλει να κυβερνήσει τον δύσμοιρο τόπο, ο …μέλλων πρωθυπουργός. Διαβάστε τους, κρίνετε τους και πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε.

Στο Κιλκίς θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης όπως και ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται όλοι οι διαγραμμένοι που δήλωσαν μεταμέλεια εκτός από την κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Επίσης έχουν περιληφθεί οι “βατοπεδινοί” Ευάγγελος Μπασιάκος στην Βοιωτία, Πέτρος Δούκας στο υπόλοιπο Αττικής. Στην Βοιωτία κατεβαίνει η μεταγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ κ. Άρια Αγάτσα. Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μετακομίζει από την περιφέρεια Ρεθύμνου στην Α΄ Αθήνας ενώ στο Ρέθυμνο κατεβαίνει ένα άλλο μέλος της οικογένειας ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος επίσης μετακομίζει από την Φθιώτιδα στην Β΄Αθηνών.

Στην Α΄ Πειραιά κατεβαίνει ο πρώην γραμματέας του κ. Σαμαρά κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ενώ στην Β΄ Πειραιά κατεβαίνει ο συνεργάτης του κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνει υποψήφιος η παλιά δόξα του Ολυμπιακού κ. Τάσος Μητρόπουλος ενώ στην Β΄ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Στην Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός κ. Ρένος Χαραλαμπίδης καθώς και οι δημοσιογράφοι Σοφία Βούλτεψη, Τάνια Ιακωβίδου και Άννα Καραμανλή. Επίσης, στην ίδια περιφέρεια κατέρχεται και η Δέσποινα Μπακάλη, υπεύθυνη για τα social Media της ΝΔ.

Η οικογενειοκρατία των δεινοσαύρων έχει ξανά την εκπροσώπησή της με… νέα πρόσωπα.

Στην Κορινθία κατεβαίνει ο υιός του υπουργού Εξωτερικών κ. Χρήστος Δήμας, στην Καρδίτσα ο κ. Νίκος Αναγνωστόπουλος και ο κ. Παύλος Σιούφας στην Α ΄Αθηνών ο Διονύσης Παπαδόγγονας. Οι “βαρόνοι” επιστρέφουν.

Στην Κεφαλονιά υπήρξε εμπλοκή καθώς οι κ.κ. Λουκέρη, Αλιβιζάτος και Κουρής είχαν βάλλει βέτο να μην είναι συνυποψήφιος ο κ. Παπαδάτος. Τελικά ο κ. Παπαδάτος συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο Κεφαληνίας από το οποίο όμως απουσιάζουν οι τρεις που είχαν εκφράσει την διαμαρτυρία.

Στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος αναφέρει ότι «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι. Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν».

Στις Σέρρες κατεβαίνει η κ. Φωτεινή Αραμπατζή πρώην σύζυγος του υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Μαγκριώτη.

Αυτά…

Πηγή: makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.