«Χτυπάει κόκκινο» η διασκέδαση στο Fever….(video)

Βανδή-Οικονομόπουλος-Κοκκίνου: Διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Την καλύτερη απάντηση στα οικονομικά προβλήματα αλλά και το κρύο που «χτύπησε» τις τελευταίες ημέρες δίνουν με το πρόγραμμά τους στο Fever η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελλη Κοκκίνου.
Σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που ανεβάζει το κέφι στα ύψη, οι τρεις καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο κόσμος δεν φεύγει παρά μόνο όταν τελειώσει το πρόγραμμα και κλείσει το μαγαζί!
«Τέτοιες εποχές και να είναι το μαγαζί γεμάτο; Ο κόσμος μας στηρίζει, ο κόσμος είναι κάθε βράδυ κοντά μας και πρέπει να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνει για εμάς», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Από την πλευρά της, η Ελλη Κοκκίνου τονίζει: «Χαίρομαι και αισθάνομαι γεμάτη που βγαίνω σε ένα μαγαζί γεμάτο και ο κόσμος φεύγει τα ξημερώματα μετά το τέλος του προγράμματος και μάλιστα των κομματιών που ερμηνεύουμε όλοι μαζί. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη!»
Όπως θα δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, στο Fever δεν «πέφτει καρφίτσα», ενώ στο νυχτερινό κέντρο καταφθάνουν θαυμαστές τους τόσο από από ολόκληρη την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.