Χρυσή Αυγή: Τερατολογίες και στη Δημόσια Τηλεόραση

xa2.jpg

Η Χρυσή Αυγή με νέα της ανακοίνωση διαμαρτύρεται για τη στάση των ΜΜΕ απέναντί της και κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε σχόλια που έγιναν για την οργάνωση στη Δημόσια Τηλεόραση:

«Τερατολογίες και στην Δημόσια Τηλεόραση – 700 υπαλλήλους και 6 εκατ. ευρώ για την Χρυσή Αυγή!», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Ο ανηλεής πόλεμος ψεύδους και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται κανονικά ακόμα και από την συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Σε ρεπορτάζ του Δελτίου Ειδήσεων αναφέρθηκε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έχει αποσπάσει ως κοινοβουλευτικό κόμμα και απασχολεί 700 υπαλλήλους, χρεώνοντας έτσι τον κρατικό προϋπολογισμό με 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Το ρεσιτάλ ψεύδους από το σύνολο των ΜΜΕ έχει πράγματι συγκλονίσει τον ελληνικό λαό που αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτό. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και κάθε – ηθελημένα ή μη- παραπληροφορημένο δημοσιογράφο πως το νούμερο των 700 υπαλλήλων ξεπερνά και τα πιο ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, καθώς η Χρυσή Αυγή δεν έχει καν πραγματοποιήσει τις μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων που δικαιούται ως κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά ένα ποσοστό για την εύρυθμη λειτουργία του κόμματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.