Χρυσή Αυγή: «Παρεξηγήσατε. Είμαστε όλοι κομμουνιστές»

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ// Íïìïó÷Ýäéï óõã÷þíåõóç íïìéêþí ðñïóþðùí ôïõ äçìïóßïõ êáé ôïõ åõñýôåñïõ äçìüóéïõ ôïìÝá.(EUROKINISSI)Έχεις ο καιρός γυρίσματα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν είναι πια απλώς αποφασισμένοι να αποκηρύξουν τη ναζιστική ιδεολογία τους προκειμένου να αποφύ γουν τα σίδερα της φυλακής, αλλά αν χρειαστεί να κάνουν και… δήλωση μετανοίας, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι για την αθωότητά τους ακόμη και τον κομμουνισμό. Καλά διαβάσατε.

Το νέο τρανό παράδειγμα, είναι ο Γιώργος Γερμενής, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε ότι είναι νεοναζιστής όπως έκαναν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αλλά κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του στη Βουλή, επικαλέστηκε ως επιχείρημα για τις «δημοκρατικές» του αντιλήψεις την κομμουνιστική ιδεολογία των παππούδων του.

Τι είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι την δεκαετία του ’60 ο παππούς του αγόραζε το Ριζοσπάστη και τον έκρυβε. «Θυμάμαι σαν και τώρα που μου έλεγαν ότι ο ο παππούς μου έστελνε τη μητέρα μου τη δεκαετία του ’60 να αγοράσει τον Ριζοσπάστη και στη συνέχεια τον έκρυβαν στο σπίτι», είπε ο Γερμενής, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους βουλευτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.