Χρυσή Αυγή: “Πανίκα εμείς δεν έχουμε πολιτικά αδέρφια”

Μπορεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να διέψευσε την δήλωση που του απέδωσαν περί “αδελφών κομμάτων”, ωστόσο το άνοιγμα που έκανε στους ψηφοφόρους του κόμματους του Νίκου Μιχαλολιάκου βρήκε την αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνβση της αναφέρει:

“Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των εκπροσώπων του σαθρού πολιτικού κατεστημένου της κλεπτοκρατίας. Την απελπισία στην οποία βρίσκεται η “νέα” Νέα Δημοκρατία καταδεικνύει το άνοιγμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ο πανικοβλημένος Πανίκας δήλωσε από την Ξάνθη πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι “άλλοτε αδέλφια”

Ο υποψήφιος βουλευτής του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος στην Ξάνθη, Χρήστος Καπαγερίδης, απάντησε: ” Αυτό που πρέπει αρχικά να τονίσω είναι ότι το κόμμα μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που ευρύτερα ονομάστηκε «κεντροδεξιά πολυκατοικία», στην οποία άλλωστε ήμασταν πάντοτε απέναντι. Όσο για τον κίνδυνο να υπάρξει μία αριστερή κυβέρνηση, τον οποίο επισείει τόσο ο κ. Ψωμιάδης όσο και συνολικά η Νέα Δημοκρατία, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί ήταν που την πριμοδότησαν με την στάση ανοχής που κράτησαν τόσα χρόνια.

Διότι η Νέα Δημοκρατία ήταν που άφησε την αριστερά να κυριαρχεί επί δεκαετίες στο πολιτικό σκηνικό, μην τολμώντας έστω να της κάνει κριτική, ενώ σήμερα ανακαλύπτει την Αμερική, δηλαδή τον κίνδυνο μίας αριστερής διακυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία είχε την μοναδική ευκαιρία τον περασμένο Οκτώβριο να προκαλέσει εκλογές, να τις κερδίσει και μάλιστα με αυτοδυναμία. Δεν το έκανε όμως και προτίμησε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Καρατζαφέρη στο πλαίσιο της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τώρα πλέον το «πουλάκι» πέταξε… Γι’ αυτό ψάχνουν τώρα τρόπο να συσπειρώσουν γύρω τους τον κόσμο από τον ευρύτερο αυτό χώρο. Όμως πλέον, τουλάχιστον εμείς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να την προσεγγίσουμε. Αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε και να πολεμήσουμε σε αυτές τις εκλογές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.