Φρίκη: Στέλνουν νεαρές γυναίκες στη Συρία για να γίνουν «σκλάβες του σεξ» στο όνομα της τζιχάντ

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Μπιν Τζέντο, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους και ανήλικες, που μεταφέρονται στη Συρία για να λειτουργήσουν ως «σκλάβες του σεξ».

Ο υπουργός της χώρας κάνει λόγο για «σεξουαλική τζιχάντ» και τονίζει στο δίκτυο Al Arabiyia «Τα κορίτσια «ανταλλάσσονται» μεταξύ 20, 30, 100 ανταρτών και επιστρέφουν με τους καρπούς των σεξουαλικών επαφών στο όνομα μιας σεξουαλικής τζιχάντ (ιερός πόλεμος) και εμείς καθόμαστε σιωπηροί χωρίς να κάνουμε τίποτα».

Τονίζει ότι «Οι νέοι μας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των συρράξεων στην Συρία και εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να κάνουν επιδρομές στα χωριά» και προσθέτει ότι το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας απαγόρευσε σε 6.000 Τυνήσιους να μεταβούν στη Συρία για να πάρουν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται με πρωτοφανή αγριότητα.

«Τώρα προωθούν κορίτσια για τζιχάντ στη Συρία. Δεκατρία νεαρά κορίτσια στάλθηκαν εκεί για σεξουαλική τζιχάντ. Τι είναι αυτό; Αυτό λέγεται εκπόρνευση, διαφθορά» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο πρώην μουφτής της Τυνησίας Σείχ Οτμάν Μπατίκ.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.