Φοβούνται τρομο-χτύπημα σε “μεγάλο” πολιτικό στόχο

Σύμφωνα με την εφημερίδα “το Έθνος” οι “κοριοί” των υπηρεσιών “έπιασαν” συνομιλίες που αν και κωδικοποιημένες προδίδουν επερχόμενο “μεγάλο χτύπημα”, οι συνομιλίες αξιολογήθηκαν από έμπειρα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ως σοβαρές και έτσι σήμανε πραγματικός συναγερμός.
Υπό άκρα μυστικότητα τα κτίρια κομμάτων, ειδικά όσων μετέχουν στη νέα κυβέρνηση, κτίρια πρεσβειών, όπως των ΗΠΑ της Γερμανίας και της Βρετανίας, αλλά και κτίρια υπουργείων, αλλά και αυτό της Βουλής έχουν ζωστεί από αστυνομικούς με ειδικές εντολές.

Παράλληλα έχουν αυξηθεί τα μέτρα, αλλά και το προσωπικό ασφαλείας πολύ συγκεκριμένων προσώπων, όχι μόνο Ελλήνων, αλλά και ξένων.

Από τα μέτρα ασφαλείας δεν έχουν εξαιρεθεί ούτε οικονομικοί παράγοντες της χώρας και αυτή τη φορά δεν πρόκειται μόνο για επιχειρηματίες.

Οι πληροφορίες μιλούν για “κάτι μεγάλο”, λένε πως στόχος θα είναι “η καρδιά του πολιτικού συστήματος” και εκείνο που “τρομάζει” περισσότερο είναι η… σιγή των τρομοκρατικών ομάδων εδώ και καιρό που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει οδηγήσει σε “εντυπωσιακά” χτυπήματα.