«Φιλενάδα» στο Facebook με … 5 δολάρια ..

Μια ιστοσελίδα των ΗΠΑ προσφέρει προς ενοικίαση … εικονική «φιλενάδα» !Στο Facebook συμβαίνει λίγο πολύ ό,τι και στην πραγματική ζωή: ποιος έχει τα περισσοτερα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τους περισσότερους φίλους, μια τέλεια δουλειά, και φυσικά, τη πιο όμορφη «φίλη».Στο προφίλ Facebook , τα μέλη μπορούν να τσεκάρουν την επιλογή «σε μια σχέση με», στη συνέχεια, να προσθέσουν το όνομα της φίλης , αν αυτή είναι ήδη στο κοινωνικό δίκτυο. Μένει βέβαια η συγκεκριμένη κοπέλα να συμφωνήσει.

Οσοι θέλουν να κάνουν το περιβάλλον τους να πιστεύει οτι βρήκαν το έταιρο ήμισυ των ονείρων τους έχουν τώρα μια λύση: Με ( κατά μέσον όρο ) 5 δολάρια, η ιστοσελίδα Fiverr δίνει την δυνατότητα να νοικιάσετε μία online “φίλενάδα» …!

Εάν πληκτρολογήσετε «φίλη στο Facebook» στο Fiverr, θα σας προτείνουν πάνω από 140 «φίλενάδες» προς ενοικίαση, σε τιμές που κυμαίνονται από 5 δολάρια την ημέρα … μέχρι 5$ τον μήνα.

Μια άλλη υπηρεσία «Lullaby Verero Roch» δίνει περισσότερες λεπτομέρειες: «Γεια σου, είμαι η φίλη σου στο Facebook έχω πάνω από 4000 φίλους. Θα αναρτήσω γλυκά λόγια στον τοίχο σου που θα κάνει πραγματικά τη φίλη σου να ζηλέψει. Και όλα αυτά στην καταπληκτική τιμή των πέντε δολαρίων. »

Οι προτεινόμενες εικονικές φίλες είναι προφανώς όλο και πιο δελεαστικές η μία από την άλλη … γεγονός που υποδηλώνει ότι οι εν λόγω λογαριασμοί πιθανότατα κατασκευάζονται και λειτουργούν από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται την αγωνία κάποιων εργένηδων στο Internet.

kxghella

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.