Φαγητό και Sex.\?/.\?/.\?/……

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές φαγητών για να διατηρούμε σε όσο το δυνατό πιο άριστη κατάσταση, τη σεξουαλική μας λειτουργία;

Είναι αλήθεια ότι από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι έψαχναν για μαγικά ελιξίρια για να βελτιώνουν τις σεξουαλικές τους δυνατότητες και εμπειρίες. Όμως οι απαντήσεις για τα καλύτερα αφροδισιακά, είτε φαγητά είτε άλλα, δεν είναι εύκολες. Η σεξουαλική λειτουργία, είναι ένα σοβαρό ζήτημα σωματικής και ψυχικής υγείας. Δεν μπορείτε να απολαμβάνετε μια υγιή σεξουαλική ζωή εάν δεν φροντίζετε όλους τους τομείς της υγείας σας. Από τα σημαντικότερα που πρέπει να κάνετε για να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, είναι να τρώτε σωστά. Η διατροφή πλούσια σε ψάρια, λαχανικά, ελαιόλαδο, φαίνεται ότι αρμόζει τέλεια για υγιή και αποτελεσματική σεξουαλική ζωή.

Δεν είναι τυχαία που οι γιατροί λένε ότι αυτά που είναι καλά για την καρδία και το κυκλοφορικό σας σύστημα, είναι επίσης καλά και για τα σεξουαλικά σας όργανα. Η υγιεινή διατροφή, έχει θεμελιώδη ρόλο για το κυκλοφορικό σας σύστημα και κατά συνέπεια για τη σεξουαλική σας ζωή.Χημικές ουσίες (ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, L-Αργινίνη) που υπάρχουν σε τρόφιμα όπως το ελαιόλαδο, ο σολομός και οι ξηροί καρποί, βρέθηκαν να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό τα καθιστά πολύ ευεργετικά για τη σεξουαλική σας λειτουργία. Άλλα τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικές χημικές ενώσεις, όπως τα πράσινα λαχανικά, το σκόρδο, η ρίζα τσινσένγκ και η σόγια, βοηθούν τις αρτηρίες σας, την κυκλοφορία του αίματος και έτσι ευεργετούν τη σεξουαλική σας ζωή.

Διώξτε τους εχθρούς της σεξουαλικής σας λειτουργίας και φροντίστε την ψυχολογική σας διάθεση. Το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η παχυσαρκία, η υπερβολική κούραση, η αϋπνία, βλάπτουν τη σεξουαλική ορμή και λειτουργία. Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι καθοριστική για τις σεξουαλικές σας δυνατότητες. Το στρες, το άγχος, η κατάθλιψη και άλλες αιτίες ψυχικής καταπόνησης, έχουν μεγάλη αρνητική επίδραση στη σεξουαλική ζωή. Μην ξεχνάτε ότι με την αύξηση της ηλικίας, η σεξουαλική ζωή επηρεάζεται. Οι ορμόνες στο αίμα (τεστοστερόνη, οιστρογόνα, ορμόνες θυρεοειδούς αδένα) μειώνονται. Τα περιττά κιλά μειώνουν τις δυνάμεις για τη σεξουαλική ζωή.  Έτσι χρειάζεται περισσότερη προσοχή για υγιεινή διατροφή και καλό τρόπο ζωής.

Να θυμάστε ότι για καλύτερη σεξουαλική ζωή, έχουν τεράστια σημασία η υγιεινή διατροφή, η τακτική σωματική άσκηση, η καλή ψυχολογική κατάσταση, η αποφυγή καπνίσματος, αλκοόλ και ναρκωτικών. Εάν έχετε ανησυχίες για τη σεξουαλική σας λειτουργία ή υγεία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μια έξυπνη και υγιεινή διατροφή, βοηθά σημαντικά τις σεξουαλικές σας λειτουργίες. Βελτιώνει τη γενικότερη υγεία του οργανισμού, ιδιαίτερα της καρδίας και του κυκλοφορικού σας συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.