Φέρτε τα χρήματα, έστω κι έτσι…

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο, ο συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για τις πυρόπληκτες περιοχές Διαμαντής Σεϊτανίδης, σημείωσε τα ακόλουθα:

Ένα θετικό βήμα φαίνεται ότι έγινε μετά τη χθεσινή, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι “θα επιληφθεί του θέματος των χρημάτων των πυροπλήκτων”, μετά από πίεση του βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλου. Έπρεπε να φτάσουμε σε προεκλογική περίοδο για να θυμηθεί το πολιτικό κατεστημένο να πει μια κουβέντα για το μεγάλο αυτό θέμα ανάπτυξης του τόπου μας. Ας είναι κι έτσι. Παρά το ότι η φράση Βενιζέλου “θα επιληφθώ” δεν συνιστά δέσμευση, ωστόσο περιμένουμε υπομονετικά να δούμε αν και σε ποιο βαθμό “θα επιληφθεί”.
Το αίτημα είναι λογικό και δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεων. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των χρηάτων που οι δωρητές έδωσαν για τις πυρόπληκτες περιοχές, πρέπει να πάει στις πυρόπληκτες περιοχές. Ήδη το ΔΣ του “Ταμείου Μολυβιάτη” είχε ετοιμάσει μια σειρά παρεμβάσεων σε πολλά χωριά και πόλεις των περιοχών αυτών, ιδιαίτερα της Ηλείας. Αν η σημερινή κυβέρνηση δεν θέλει να ακολουθήσει αυτή τη σχεδίαση, ας κάνει μια δική της. Αλλά τα δεδομένα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξουν, είναι το ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Από τις δωρεές  έχουν περισσέψει 130 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να πάνε ΣΥΝΟΛΙΚΑ στις πυρόπληκτες περιοχές και τα μισά, τουλάχιστον, από αυτά στην Ηλεία.
Κάθε άλλη ρύθμιση θα είναι κοροϊδία, κι έτσι θα αντιμετωπιστεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.