Υπεγράφη η νέα σύμβαση του Φεστιβάλ στο Υπ.Πολιτισμού

Μία νέα υπογραφή είναι πλέον γεγονός στο σπουδαιότερο πολιτιστικό γεγονός της Ηλείας, το φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους Μπήκαν Λοιπόνοι υπογραφές χθες ,για την Τρίτη σύμβαση δια χειρός της Υπουργού πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Εκ μέρους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και εκ μέρους της του φεστιβάλ Ολυμπίας ο πρόεδρος της Χρήστος Κωνσταντόπουλος ενώ στο γραφείο της Υπουργού στην Αθήνα βρέθηκαν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γεωργόπουλος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Δημήτρης Σπύρου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της κάμερα ζιζάνιο Νίκος Θεοδοσίου.

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διασφαλίζεται η συνέχεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους – Υπογραφή Προγραμματικής Σύβασης με το ΥΠ.ΠΟ

Την υπογραφή τριετούς Προγραμματικής Σύμβασης για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους  ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού(https://www.culture.gr/el/information/SitePages/view.aspx?nID=2120).

 «Υπήρξε πρωταρχικός μας στόχος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους να αποκτήσει θεσμική οντότητα. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στα χέρια μας μια Προγραμματική Σύμβαση που εγγυάται το μέλλον του θεσμού. Διεκδικήσαμε τη συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού, υπήρξε ανταπόκριση και από κοινού συμβάλλουμε  στην ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού,  ώστε να αξιοποιηθεί δημιουργικά η εικοσάχρονη πολύτιμη εμπειρία του» δήλωσε κατά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.