Υπέρ της δημιουργίας του Κέντρου φιλοξενίας….

Υπέρ της δημιουργίας του Κέντρου φιλοξενίας – κράτησης παράνομων εισερχομένων στη χώρα αλλοδαπών, αλλά έξω από τα όρια του δήμου Ήλιδας, τάχθηκε η πλειοψηφία τουΔημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης. Το συγκεκριμένο θέμα εισηγήθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης ο οποίος έκανε αναφορά στην σχετική απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος περί της υποχρέωσης των δημοτικών συμβουλίων να λάβουν σχετικές αποφάσεις.Όπως επισήμανε ο Γ. Λυμπέρης πρόκειται για ένα θετικό μέτρο, ενώ διευκρίνισε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι όροι ασφάλειας. Την άποψη του δημάρχου Ήλιδας για το θέμα των αλλοδαπών ενστερνίστηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σάκης Κότσιφας, σε αντίθεση με τον επικεφαλή, μιας εκ των παρατάξεων της ελάσσονος μειοψηφίας, Άγγελο Κολόσακα, ο οποίος διαφώνησε με το συγκεκριμένο μέτρο.

Από τη πλευρά του ο επικεφαλής, μιας εκ των παρατάξεων της ελάσσονος μειοψηφίας, Γιώργος Νικολόπουλος, κατά την τοποθέτηση του στο συμβούλιο επισήμανε ότι θα ψήφιζε «λευκό».
Η απόφαση αυτή, όπως και των λοιπών δημοτικών συμβουλίων, θα τεθούν υπ’ όψη του Περιφερικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει τη Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ Ήλιδας πραγματοποιήθηκε και η  τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νομού Ηλείας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.