Υπάρχει διστακτικότητα για τις εκλογές…

Την άποψή του υπέρ της χρήσης όπλου από τους πολίτες στην περίπτωση που δεχθούν επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι τους, επανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του σήμερα στο Mega. Υποστήριξε ότι η Ελλάδα «είναι ξέφραγο αμπέλι» για τους παράνομους μετανάστες, ενώ αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις εκτίμησε πως υπάρχει διστακτικότητα για τις εκλογές και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετάθεσής τους τον Σεπτέμβριο.

 «Δεν θεωρώ σωστή την άποψη να κυκλοφορούν όλοι με ένα όπλο και να σκοτώνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και δεν πρέπει να γίνει αυτό, αλλά από το να με σκοτώνει ο άλλος, νομίζω ότι η άμυνα είναι ιερό πράγμα. Να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι παράδεισος της παρανομίας. Και ο κόσμος στον Άγιο Παντελεήμονα σκέφτεται να βγει έξω από το σπίτι του, να πάει τρία τετράγωνα παρακάτω» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, τις προτάσεις του για τα στρατόπεδα ως χώρους φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών, τις υιοθέτησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Χρυσοχοΐδης, και τόνισε ότι «ο νομοταγής πολίτης, δικαιούται να οπλοφορεί, αν το θέλει, και η Πολιτεία θα επιλέξει που θα τα δώσει». Πρότεινε, επίσης, να δοθούν άδειες από την Πολιτεία και να χρηματοδοτηθεί η αγορά όπλου «από τη στιγμή που η ίδια η Πολιτεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας μου».

Ζήτησε μετ’ επιτάσεως αλλαγή του σχετικού νομικού πλαισίου, λέγοντας ότι ο νόμος τώρα λέει πως δεν μπορείς να αμυνθείς αν μέσα στο σπίτι σου μπουν ληστές.

«Αν σκοτώσεις κάποιον απ΄ αυτούς θα θεωρηθεί δολοφονία. Ζητάω να μπορώ να αμυνθώ, όπως γίνεται και στις άλλες χώρες. Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να αμυνθείς με κάθε πρόσφορο μέσο».

Υποστήριξε ότι η λαθρομετανάστευση στη χώρα μας φτάνει το 20%, κάτι που, όπως είπε, δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα, και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν 2,5% μέσο όρο επίπεδα λαθρομετανάστευσης.

«Δεν υπάρχει χώρα που να έχει διπλάσια εγκληματικότητα σε σχέση με πέρυσι. Και στον Κορυδαλλό που έχει “πλημμυρίσει”, το 70% των κρατουμένων είναι λαθρομετανάστες. Πρέπει να σώσουμε την ελληνική οικογένεια» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Οι πολιτικές εξελίξεις
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις επανέλαβε για μια ακόμη φορά τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός κυβέρνησης, ενώ εκτίμησε πως υπάρχει διστακτικότητα για τις εκλογές.

Είπε ότι διαφώνησε με το αγγλικό δίκαιο, ζητώντας το γερμανικό, ενώ πρότεινε αντί μείωσης μισθών την αύξηση κατά μια ώρα της εργασίας, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών τον Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν εκλογές χωρίς το θυμικό ως «πρωταγωνιστή», διότι είναι κακός σύμβουλος, ενώ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ λέγοντας ότι έχουν δέσει τα χέρια τους πισθάγκωνα με την υπογραφή τους στο Μνημόνιο, και γιαυτό δεν θα μπορέσουν να κυβερνήσουν, αφού δεν μπορούν-όπως υποστήριξε- να ασκήσουν άλλη πολιτική από αυτή που προβλέπει το Μνημόνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.