ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ «ANUGA»

anyga Καθοριστικός ο ρόλος του ΟΠΕ στην επιτυχία ανάδειξης των προϊόντων μας.

Συνεργασία των στελεχών του με το ΕΒΕ Ηλείας και τις επιχειρήσεις μας.

Σημαντικές διοργανώσεις ειδικά στον τομέα της παραδοσιακής κουζίνας – γευσιγνωσίας

Νευραλγικός με αρκετέςκαι σημαντικές παρεμβάσεις ήταν ο ρόλος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών «Anuga» που έγινε πρόσφατα στη Γερμανία.

Χάριν της προσπάθειας εξάλλου των ανθρώπων του Οργανισμού το ελληνικό εντυπωσιακό περίπτερο με συμμετοχές μεγάλων επιχειρήσεων και από την Ηλεία, έτυχε της καλύτερης δυνατής ανάδειξης, με παράλληλες δράσεις, που σκοπό είχαν την προβολή και προώθηση στην παγκόσμια αγορά γευστικών παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας.

Ο Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, λειτουργούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και ειδικά στον χώρο της γευσιγνωσίας είχε φροντίσει για την άψογη φιλοξενία των εκθετών μας και των επισκεπτών τους.

Υπήρχε μάλιστα σε καθημερινή βάση μενού, με συνταγές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, εμπνευσμένο από διαφορετικές περιφέρειες, με την επιμέλεια τον σεφ Ευάγγελου Αγάλου και την ομάδα του από τον όμιλο Aldemar Hotels.

ΟΠΕ σημαΣυγχρόνως ο ΟΠΕ διατηρούσε και περίπερο για την προώθηση των κατεψυγμένων αλιευμάτων, όπου άλλος σεφ ο Κωνσταντίνος Βάσσαλος, δημιουργούσε εδέσματα βασισμένα στα ελληνικά προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι το περίπτερο της χώρας μας, είχε έκταση 2.500 τ.μ. συνολικά, στο οποίο βρίσκονταν 180 επιχειρήσεις από τους κλάδους των ποτών και των τροφίμων.

Για την οργάνωση της έκθεσης συνέβαλε ομάδα αποτελούμενη από την Κατερίνα Αναγνωστοπούλου, Φρόσω Ζωγοπούλου και Χάρη Σγουράκη, ενώ για την υλοποίηση των εκδηλώσεων την Μαρία Γιακουμάκη και την Νατάσα Αντωνοπούλου.

Ο ΟΠΕ που είναι και φορέας ή λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο υλοποίησης δράσεως εξωστρέφειας, με τη συμμετοχή στην έκθεση «Anuga» πέτυχε απόλυτα στο έργο του, φέρνοντας σε πέρας μία από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές αποστολές. Τα μέλη του τέλος, είχαν διαρκή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσο και τους επιχειρηματίες του Νομού μας στο πλαίσιο των κοινών πρωτοβουλιών που αναπτύχθηκαν στη Γερμανία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.