Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στην Ήλιδα

dianomi trofimonαπό τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ήλιδας συμμετέχει στο Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων και καλεί όσους όσοι είναι δικαιούχοι να προσέλθουν στα γραφεία της προκειμένου να υποβάλλουν τα διακαιολογητικά τους και να συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση.

Ενημέρωση με έντυπο υλικό και αιτήσεις για το πρόγραμμα δίνεται στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ρ. Φεραίου & Αγ. Τρύφωνος, 2ος Όροφος, στα προγράμματα «Βπήθεια στο Σπίτι και στους προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ήλιδας.

 

Η υποβολή δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ήλιδας, Ρ. Φεραίου & Αγ. Τρύφωνος, 2ος Όροφος μέχρι 31/05/2013.

 

Κριτήρια Επιλεξιμότητας

1. Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα μέχρι και 7.200 €.

2. Για την άπορη οικογένεια, το οικογενειακό εισόδημα, ως ακολούθως:

I. Για οικογένεια με 2 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος): μέχρι και 10.700 €.

II. Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δυο προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 11.520 €.

III. Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με δυο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη):μέχρι και 14.400 €.

IV. Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 17.280 €.

V. Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος, πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880 €.

3. Στην περίπτωση άπορου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 €. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή και περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία  67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.