Τράγκα: O Καραμανλής «έπρεπε» να φέρει τον Παπανδρέου (Video)

Σε ένα «αποκαλυπτικό video ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 «αποκαλύπτει» πως έπρεπε ο Κ. Καραμανλής να φέρει στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα (από το ύφος της κουβέντας του) ότι πιέσθηκε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.Την ίδια ώρα σημείωσε ο Γ. Τράκας εμφανίζουν αυτό του παλικάρι ως τον προθυμότερο των προθύμων. Του λεει (ο Γ. Παπανδρέου) ότι μην ανησυχείτε εγώ θα τα παγώσω όλα με του Ρώσους, τα γράφουν όλα οι Αμερικανοί..

Έχεις δει κανένα μεγάλο κανάλι να αναπαράγει το Wikiliks; Αποκαλύπτει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ πίεζε τον Καραμανλή σε διάφορα θέματα, όχι μόνο για το Σκοπιανό.. Ο Σαρκοζύ ήταν «εντάξει» άνθρωπος έως του σημείου που έφυγε ο Κωστάκης.. τρελαινόταν που και που και ζητούσε να αγοραστούν Γαλλικά αεροπλάνα, αλλά εντάξει..

Επίσης ξανά αναφέρθηκε ο κ. Τράγκας στα μηνύματα που λάμβανε ο Καραμανλής από μυστικές υπηρεσίες.. πχ ήταν ένα παλικάρι στην Αμερικάνικη πρεσβεία ο κ. Πράϊς οικονομικός ακόλουθος τότε, και τώρα είναι στο Εθνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, που φώναζε μέσα στην πρεσβεία «δώστε μου κρέας να ταΐσω το τέρας», και εννοούσε πληροφορίες κατά του Κ. Καραμανλή που τις προωθούσε αναλόγως.

Η ΕΥΠ δεν είναι άχρηστη, και εμείς κάναμε υποκλοπές στους Αμερικανούς, και αυτά δεν συγχωρούνται, και είχαμε υποκλέψει όσα λέγονταν…

Επίσης κάνει σκληρές αναφορές στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου (ακροδεξιά συμμαχία την χαρακτήρισε) παει να υπογράψει το αλυσόδεμα της χώρας, και οδηγούν την τρίτη ηλικία στον αποτεφρωτήρα… μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό..

Δείτε την συνέχεια στο Video που ακολουθεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.