Το facebook απέκλεισε τον Χάρυ Κλυνν…καί μετά το ξανασκέφτηκαν ;

 Η ανάρτηση του ηθοποιού που κρίθηκε προσβλητική

Το Facebook έκανε λογοκρισία στον … Χάρρυ Κλυνν και του απαγόρευσε την επικοινωνία! Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία της Μέρκελ με τον αγκυλωτό σταυρό, που δημοσίευσε ο ηθοποιός, και κρίθηκε ως προσβλητικό περιεχόμενο.Ο Χ. Κλυνν έγραψε ο ίδιος για το περιστατικό στο προσωπικό του σάιτ, στο μυαλό του Χάρυ Κλυνν: ” Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει) το fb την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σας φιλώ”

Eίναι γεγονός πως οι αναρτήσεις του Χάρυ Κλυνν είναι ιδιαίτερα καυστικές και κάνουν θραύση καθώς κυριολεκτικά συναγωνίζεται με τον Πάνο Καμμένος,ποιος έχει μεγαλύτερη απήχηση σε όσα λέει και αναρτά..

Όταν ανάρτησε πάλι έγραψε :

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…

Αγαπητοί φίλοι
Ο αποκλεισμός από το fb έλαβε τέλος(!) και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συμπαράσταση και την αγάπη σας… Εδώ ήμαστε πάλι, στις επάλξεις, με όσες δυνάμεις διαθέτω… μέχρις ότου ωριμάσουν οι καιροί…
Σας φιλώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.