Το Χαμόγελο του Παιδιού» για 12η συνεχή χρονιά…«Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

«Το Χαμόγελο του παιδιού» διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στη Σαλαμίνα και στο Κατάκολο Ηλείας με τη συμμετοχή μαθητών, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χορηγών και εθελοντών.
Η δράση είναι Μεσογειακή, διοργανώνεται από την Ιταλική Περιβαλλοντική Οργάνωση «Legambiente» ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Μεσογείου και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Τη Δευτέρα 28 Μαΐου, παιδιά από τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Κατακόλου και του Αγ. Ιωάννου, έδωσαν το δικό τους δυναμικό μήνυμα στους μεγάλους, συμμετέχοντας στον καθαρισμό της παραλίας του Κατακόλου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε σύντομη ενημέρωση των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και μια μεγάλη ζωγραφιά σε κολάζ με υλικά της παραλίας και της θάλασσας από όλα τα παιδιά!
Η όμορφη αυτή γιορτή τελείωσε με τον καταπληκτικό κλόουν Νίνο, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και καταχειροκρότησαν τα κόλπα του.
Υποστηρικτές δράσης ήσαν:
Δήμος Πύργου, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, Πυροσβεστικό σώμα Πύργου, Εμπορικός Σύλλογος Κατακόλου, Επαγγελματικός σύλλογος Κατακόλου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου, η εταιρεία Νιssan Οlympic car Ιωάννης Tσιώρης, το καφέ Azzuro στο Κατάκολο και το εστιατόριο «Το Κύμα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.