Το τατουάζ είναι… γυναικεία υπόθεση….

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό δίκτυο όπου προβάλλεται το σόου “Best Ink” και η εταιρία Lightspeed Research ζήτησαν από περίπου 1.000 ανθρώπους να περιγράψουν τη σχέση τους με τα τατουάζ.Όπως προέκυψε, το 59% από τις ερωτηθείσες είχαν τατουάζ , ενώ στους άνδρες το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 41%.Ωστόσο, οι γυναίκες κάνουν τατουάζ σε διαφορετικά μεγέθη και σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους σε σχέση με τους άνδρες και συχνά για εκείνες η διαδικασία του τατουάζ είναι μια εμπειρία την οποία μοιράζονται.

Ο αριθμός των διασημοτήτων – με την Αντζελίνα Τζολί και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από τους πρώτους – που έχουν κάνει τατουάζ, το καθιστά δημοφιλέστερο και κάνει πολλές γυναίκες να μη διστάζουν να εκθέτουν σε κοινή θέα το τατουάζ τους.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 89% όσων έχουν τατουάζ απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν το τατουάζ τους δεν αρέσει στους άλλους, ενώ το 46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι άνετα θα το έδειχναν στον εργοδότη τους.

Από την δημοσκόπηση προέκυψε ότι το 40% των γυναικών πηγαίνουν να κάνουν τατουάζ μαζί με κάποιον φίλο ή με τον σύντροφό τους και ότι παίρνουν την εμπειρία “περισσότερο στα σοβαρά” σε σχέση με τους άνδρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.