Το νέο Kymco G-Dink 300i

 Το νέο Kymco G Dink 300i

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Dink είναι γεγονός και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι κοντά μας σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, σύμφωνα και με την ελληνική αντιπροσωπεία.

Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει συμβάλλει αποφασιστικά στη εδραίωση του ονόματος της Kymco στην παγκόσμια αγορά ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες scooter.

Τα Grand Dink έχουν ήδη 120.000 πωλήσεις μόνο στην απαιτητική ιταλική αγορά και έχουν ανάγει τα συγκεκριμένα scooter ως τα best seller της Kymco.

Στην 4η γενιά του, το G-Dink 300i συνδυάζει τη μοντέρνα σχεδίαση με τα παραδοσιακά δυνατά στοιχεία της κατηγορίας GT, δηλαδή τους μικρούς τροχούς, για μεγάλη ευελιξία, τους πολύ καλούς αποθηκευτικούς χώρους, την επίπεδη και πρακτική ποδιά και φυσικά την καλή προστασία από τον αέρα.

 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i

Το νέο μοντέλο της Kymco κινείται από ένα σύγχρονο υγρόψυκτο μοτέρ 300 κ.εκ. το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό ψεκασμό για την τροφοδοσία του και αποδίδει 23 ίππους και 2,5 Kgm ροπής!

Σύμφωνα με την Kymco, το εν λόγω μοτέρ είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του στο δρόμο ομαλά και χωρίς ξεσπάσματα, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό για τους νέους αναβάτες.

Το πλαίσιο του είναι ολοκαίνουριο, με διπλούς χαλύβδινους σωλήνες στο μπροστινό μέρος προκειμένου το G-Dink να επιτύχει υψηλές τιμές στον τομέα της ακαμψίας, ενώ οι αναρτήσεις, σύμφωνα με την Kymco, πετυχαίνουν τη χρυσή τομή ανάμεσα σε άνεση και σπορτίβ συμπεριφορά, εξαλείφοντας τις ενοχλητικές ταλαντώσεις στις υψηλές ταχύτητες.

 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i

Στον τομέα των φρένων το νέο GT scooter φέρει δύο υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά διπλές δαγκάνες και σωληνάκια «υψηλής πιέσεως» που προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρία, μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και πολύ καλή αίσθηση.

Το G-DINK αναμένεται σύντομα (μέσα στον Ιούνιο 2012) στην ελληνική αγορά. Θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μεταλλικό Μαύρο και Γκρι), σε τιμή που θα κρατηθεί σε χαμηλά για την κατηγορία επίπεδα.

 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.