Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό στο «μνημόσυνο»… με το ζόρι 10 άτομα …

Συνεδρίασε χθες το πρωί η νομαρχιακή επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ
Συνεδρίασε χθες το πρωί η νομαρχιακή επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εθνικών εκλογών που αναμένεται να προκηρυχθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.Ο γραμματέας της Ν.Ε. Γιάννης Αργυρόπουλος άνοιξε τις εργασίες και σε δηλώσεις του τόνισε πως «πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της χώρας από τη μεταπολίτευση και έπειτα, γιατί το διακύβευμα δεν είναι άλλο από την μελλοντική πορεία της χώρα και των νέων γενιών.

Για το ΠΑΣΟΚ το διακύβευμα αυτό είναι απλό και ξεκάθαρο. Το αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία με τη χώρα να παραμένει στο σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης ή αν θα ακολουθήσουμε μια τυφλή πορεία με αβέβαιο μέλλον που θα φέρει τη χώρα πολλά – πολλά χρόνια πίσω.

Εδώ στην Ηλεία, τα στελέχη μας θα δώσουν τον αγώνα από την πρώτη γραμμή. Πιστεύουμε ότι ο Ηλειακός λαός θα προσέλθει στις κάλπες ενημερωμένος, με υπευθυνότητα και ωριμότητα. Έχουμε μάθει να δίνουμε αγώνες και μάχες. Επίσης έχουμε μάθει να τις κερδίζουμε. Πιστεύουμε ότι κι αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε».

Ο κ. Αργυρόπουλος τόνισε πως η κατάρτιση του ψηφοδελτίου βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να εγκριθεί την Μ. Τετάρτη από το Εθνικό Συμβούλιο και να ανακοινωθεί από την Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα. Σχολιάζοντας την απροθυμία υποψηφίων για τη συμμετοχή τους σε αυτό τόνισε πως «δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερη περίοδο ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος επιστήμονας, ένας ενεργός πολίτης να συμμετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία.

Αυτή η δυστοκία που παρατηρείται και είναι δικαιολογημένη υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν θα καταστεί εμπόδιο στην Ηλεία για την συγκρότηση ενός ισχυρού και ανανεωμένου ψηφοδελτίου, που θα εκπροσωπεί γεωγραφικά ολόκληρο το νομό και θα κινητοποιεί όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου» κατέληξε ο κ. Αργυρόπουλος.

πληροφορίες από ilialive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.