Το Επιμελητήριο που εμείς δημιουργούμε είναι ένα ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!

Tο Επιμελητήριο στη νέα εποχή γίνεται ένας ζωντανός πυρήνας υποστήριξης και το καταφύγιο της επιχείρησης μέσα στην κρίση.

Όλα αυτά δεν παραμένουν στα λόγια αλλά γίνονται έργο και πράξη με συγκεκριμένες δράσεις.

Ένα πραγματικά ενεργό και επικεντρωμένο στους στόχους του Επιμελητήριο, δημιουργεί αμφίδρομη σχέση με τα μέλη του με διαφορετικούς και εφικτούς τρόπους.

Προτεραιότητα σε αυτό έχει η άμεση σχέση, όπου όταν είναι απαραίτητο η Διοίκηση και ο μηχανισμός του Επιμελητηρίου, φθάνει και μέσα στην ίδια την επιχείρηση για να την υποστηρίξει σε σοβαρά ζητήματα.

Η νέα διοίκηση όπως θα την υλοποιήσουμε εμείς , η Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση,  αξιοποιεί όλους τους δυνατούς τρόπους για να κάνει πράξη την αμφίδρομη σχέση με τις επιχειρήσεις.

  • Αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, ενεργοποιεί τους συλλόγους με μία νέα σχέση αυτονομίας και σεβασμού και όχι δημιουργώντας προσωπικές σχέσεις εξάρτησης.
  • Από τη νέα Διοίκηση οι σύλλογοι πρέπει να χρηματοδοτούνται με βάση το νόμο και  με συγκεκριμένες παραμέτρους όπως με κριτήρια πληθυσμιακά, αριθμού μελών, αριθμού σωματείων κλπ, ούτως ώστε οι σχέσεις Επιμελητηρίου και συλλόγων να είναι καθαρές χωρίς εξαρτήσεις και επικεντρωμένες στο να μεταφέρει η μία πλευρά στην άλλη την ουσία των προβλημάτων και των τυχόν προτάσεων.
  • Οι πρόεδροι όλων των συλλόγων συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια έχοντας ουσιαστικό και συμβουλευτικό ρόλο και λόγο.
  • Αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των μελών και οι καθυστερήσεις στην καταβολή της  συνδρομής του Επιμελητηρίου με την άμεση εφαρμογή της ταχυπληρωμής.
  • Διακανονίζονται οι μεγαλύτερες οφειλές σε άτοκες δόσεις, σε ύψος που κάθε επιχείρηση να μπορεί να καταβάλλει.
  • Γίνεται ουσιαστική μείωση της συνδρομής του Επιμελητηρίου και αναλαμβάνουμε την ευθύνη  αυτή να είναι ανταποδοτική στο 100% του ύψους της.
  • Οι διοίκηση μας, ανοίγει τις πόρτες του Επιμελητηρίου σε όλους και χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς στεγανά εξυπηρετούνται και ενημερώνονται οι πάντες.
  • Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υπερασπίζεται τις επιχειρήσεις στη σχέση τους με τις τράπεζες, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μπαίνει μπροστάρης για την αυστηρή πάταξη του παράνομου εμπορίου, από το Κατάκολο ώς τη Φολόη και από τη Φιγαλεία ώς τη Μανωλάδα.

Η νέα Διοίκηση συλλογικά και  όχι ατομικά,  θα λύνει τα προβλήματα και θα φέρνει υποστήριξη από την πολιτεία στο Νομό μας, όπως εδώ και χρόνια αυτός ο πολύπαθος Νομός δικαιούται και θα έπρεπε να έχει.

Η σύγχρονη Διοίκηση που εμείς δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε, δημιουργεί ένα ισχυρό, ευέλικτο και παρεμβατικό Επιμελητήριο που δίνει άμεσες λύσεις και τεκμηριωμένα κατακτά δυναμικά τη θέση στην ανάπτυξη που αξίζουμε.

 

Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο

Πέτρος Παπαδάτος

Υποψήφιος Πρόεδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.