Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής….

Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής και στο πάρτυ γενεθλίων του τα μέλη και φίλοι του Δικτύου ήταν εκεί για να γιορτάσουν δύο χρόνια δράσης. Στο Bar Zeppelin που φόρεσε για την ειδική βραδιά τα χρώματα του Δικτύου (πανό από τις δράσεις του Δικτύου και προβολή φωτογραφιών και video) τα μέλη και φίλοι του Δικτύου θυμήθηκαν τις δράσεις, συζήτησαν για τις εμπειρίες που έχουν ζήσει μέσα στο Δίκτυο και ξέχασαν για μια βραδιά τα προβλήματα που έχουν δυσκολέψει τις ζωές όλων μας το τελευταίο διάστημα.
Οι φίλοι που παρευρέθηκαν έφεραν μαζί τους από ένα βιβλίο και τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν θα δωρισθούν σε μια κοινότητα αναγνωστών που τα έχουν ανάγκη.
Το παρόν στο πάρτυ του Δικτύου έδωσαν (όχι επίσημα) μέλη ομάδων που το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών έχει συνεργαστεί στο διάστημα των δύο χρόνων ζωής του (Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής, Πλήρωμα 94, ΜΟΤΟΛΕΑ, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, In Vivo, Ορειβατικός Σύλλογος Αμαλιάδας).
Η υπεύθυνη από πλευράς Δικτύου για το πάρτυ γενεθλίων ανέλαβε να κόψει την τούρτα για να μοιραστεί στους φίλους που περίμεναν ανυπόμονα!Όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν το τραγούδι γενεθλίων του Δικτύου και έσβησασν (αρκετές φορές μέχρι να το ευχαριστηθούν) τα δύο κεριά.
Η τούρτα μοιράστηκε γρήγορα στους παρευρισκόμενους φίλους και δεν άργησε να βρεθεί το φλουρί στο κομμάτι φίλης του Δικτύου στην οποία δόθηκε και το αντίστοιχο δώρο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.