Το γνωμικό που θέλει τους άντρες να σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες είναι αληθινό – και αμερικανοί ερευνητές το επιβεβαίωσαν…

Zητώντας από νέους και νέες να καταγράφουν καθημερινά και επί μία εβδομάδα ό,τι σκέφονται.Όμως τα ευρήματα της μελέτης τους προκαλούν έκπληξη, διότι ναι μεν οι άντρες σκέφονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν… 8.000 φορές λιγότερο απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.Επιπλέον, εξίσου συχνά σκέφτονται και το φαγητό, ενώ ο ύπνος επίσης είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά-πυκνά τη σκέψη τους.Ο μέσος άντρας, λοιπόν, σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, σύμφωνα με την μελέτη των επιστημόνων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.

Δεύτερη κυριότερη έγνοια τους είναι το φαγητό, το οποίο σκέφονται 18 φορές την ημέρα, ενώ με τον ύπνο επίσης έχουν ένα θέμα, καθώς απασχολεί το μυαλό τους 11 φορές την ημέρα.

Τα ευρήματα αυτά αντικρούουν σε σημαντικό βαθμό προγενέστερα, που είχαν δείξει πως οι άντρες ασχολούνται ασταμάτητα με το σεξ όταν δεν κοιμούνται, φθάνοντας στο σημείο να το σκέφτονται κάθε 7 δευτερόλεπτα – ή 8.000 φορές μέσα στις 16 ώρες του 24ωρου που είναι ξύπνιοι.

Ακόμα κι έτσι, όμως, οι άντρες σκέφτονται το σεξ με σχεδόν διπλάσια συχνότητα απ’ ό,τι οι γυναίκες, δεδομένου ότι η μελέτη έδειξε πως εκείνες το συλλογίζονται μόνο 10 φορές την ημέρα. Οι γυναίκες σκέφτονται επίσης λιγότερο το φαγητό και το ύπνο – 15 και 8,5 φορές αντιστοίχως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IERON AGWN KAI VS MATAKIAS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.