Το ανεμογκάστρι του Τσάκα και το γιαούρτι…..

Υπάρχουν φορές που όταν μια κοπέλα θέλει να τυλίξει τον δικό της και να τον υποχρεώσει να την στεφανωθεί, του ασκεί ψυχολογική πίεση λέγοντάς του ότι έχει καθυστέρηση και ότι τελευταία έχει και κάτι περίεργες ζαλάδες συνοδευόμενες από λιγούρες.Αν εκείνος δε μασήσει, το πιο λογικό είναι να της ζητήσει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, και τότε αυτή αρχίζει να αναβάλει την επίσκεψη στο γυναικολόγο της σκαρφιζόμενη ένα σωρό δικαιολογίες (διαφορά ώρας Ελλάδας-Αγγλίας, το valeur της τράπεζας, κ.α.).

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών του «Τζίγγερ» στον Τσακο-πρίγκιπα; Αφορμή για τον συσχετισμό είναι η πολυήμερη και επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς Βλάση Τσάκα στην επιβεβαίωση της ύπαρξης των 15 εκατ. Ευρώ, σαν άλλο τεστ εγκυμοσύνης.

 

Και η καθυστέρηση είναι τόση που η εξέλιξη της υπόθεσης έχει πλέον καταντήσει πιο αργή και από ριπλέι super slow motion (εξαιρετικά αργή κίνηση) σε τηλεοπτική κάλυψη αγώνα Σαμπιονά από τη γαλλική τηλεόραση (ευκολότερα κατανοητή παρομοίωση για κατόχους αποκωδικοποιητή Nova και λάτρεις του γαλλικού ποδοσφαίρου).Αυτοί λοιπόν που θα πρέπει να ανησυχούν είναι κατά πρώτο λόγο ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, και κατ’ επέκταση οι οπαδοί της, που εδώ και χρόνια του φωνάζουν «πούλα!». Ε είπε κι αυτός να το παίξει «αγαπούλα» και να πουλήσει, αλλά η υπερβολική καθυστέρηση παρουσίασης αποδείξεων για την ύπαρξη των χρημάτων, προκαλεί εύλογες υποψίες τόσο για την ύπαρξή τους, όσο και για το αν ο Σουλτάν Αλ Σαούντ γνωρίζει την ύπαρξη κάποιου Έλληνα μάνατζερ με το όνομα Βλάσης Τσάκας.

 

Και δεν θα πέσουμε στο ατόπημα να αναφερθούμε στο τραβηγμένο σενάριο να μην υπάρχει καν πρίγκιπας, γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στο συμπέρασμα ή ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη -που εδώ και δεκαετίες κάνει χρυσές δουλειές με τους Σαουδάραβες φίλους της- είναι βαθιά νυχτωμένη, ή ότι κάτι άλλο πονηρό κρύβεται πίσω από την όλη υπόθεση, και μάλιστα εν γνώσει των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού, που προσφάτως αφήνουν να διαρρεύσουν συγκαλυμμένες υπόνοιες για νέο Σαουδάραβα επενδυτή στο προσκήνιο.

 

Από την μεριά του τώρα, ίσως και ο κ. Τσάκας θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί ιδιαίτερα, για διαφορετικούς όμως λόγους. Αυτοί είναι ότι σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του olympiacos24.gr, πολλοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟ που έχουν αρχίσει να αφήνουν ντουζίνες γιαουρτιών εκτός ψυγείου, ώστε όταν έρθει η ώρα όπου η «εγκυμοσύνη» αποδειχτεί ανεμογκάστρι, αυτά να έχουν ξινίσει τόσο που όταν προσγειωθούν στο πρόσωπο του συμπαθή κατά τα άλλα Έλληνα μάνατζερ (αφού μας διασκεδάζει εδώ και μήνες με τις ξεκαρδιστικές παρουσίες του) να του προκαλέσουν τόση αηδία, όση θα έχει προκαλέσει και ο ίδιος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού όλους αυτούς τους μήνες κοροϊδίας.

 

Οι συσχετισμοί:

 

Πονηρή κοπέλα: ο Βλάσης Τσάκας

Δικός της: ο «Τζίγγερ»

Στεφάνωμα: Η μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Καθυστέρηση περιόδου: Τα λεφτά του Σουλτάν σε περίοδο οικονομικής κρίσης

Τεστ εγκυμοσύνης: Επιβεβαίωση ύπαρξης των 15 εκατομμυρίων

Γυναικολόγος: ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ

Γιαούρτια: τα γιαούρτια

Ανεμογκάστρι: η αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.