Το έργου «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του Willy Russell στην πόλη μας…..

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις του έργου «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του Willy Russell  στην πόλη του, θα κάνει περιοδεία σε Δήμους των Νομών Αιτωλοακαρνανίας,Αχαΐας και Ηλείας. Έτσι, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 η παράσταση θα δοθεί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας, στις 9.00 μ.μ., υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας.
Λίγα λόγια για το έργο
Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει και πάλι το κοινό ώστε να ανταποκριθεί και πάλι στις επιλογές μας.

Το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν, ερμηνεύει η έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Συντελεστές:

Μετάφραση : Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία : Βασίλης Νικολαΐδης
Σκηνικός χώρος  : Βασίλης Ραμμόπουλος

Τιμές εισιτηρίων : 12 € ,10 € φοιτητικό-παιδικό .
Η προπώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο.
Πληροφορίες στο τηλ.2641021158 και 46452,ώρες γραφείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.