Τοποθέτηση για τα σκουπίδια του Δήμου Πύργου

anagenisis pirgos Με αφορμή το ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ,που λέγεται απορρίμματα Δήμου Πύργου,και τις δραματικές ώρες,που περνάει για μιά ακόμη φορά ο άτυχος,αλλά  όχι  και τόσο άμοιρος ευθυνών,Δημότης μας,έχουμε την Ιερή υποχρέωση να τοποθετηθούμε ως Δημότες και ως ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ.

1.ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ:

α)Δεν αναζητούμε ποτέ τους υπαιτίους ,αυτού του εκτρώματος(και του κάθε προβλήματος),την ώρα που αυτό είναι σε εξέλιξη.Έχουμε λανθασμένη κρίση,όταν δεν υπάρχει καθαρή σκέψη.Οταν(και εάν )τελικά δοθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,τότε είναι η ώρα των ΕΥΘΥΝΩΝ.

β)Συμβάλλουμε ΟΛΟΙ στήν σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος,κάνοντας μια πρώτη διαλογή στο σπίτι μας,και μειώνοντας τους όγκους στούς δρόμους,κρατώντας σπίτι,πλαστικά,χαρτιά,ξύλο,σίδερα και αλουμίνιο(που δεν μυρίζουν).Επίσης δένουμε καλά σε γερές σακούλες αυτά που πάμε στους κάδους και δεν τα εκσφεντονίζουμε από τα μπαλκόνια,σαν να είμαστε ο Νίκος Γκάλης και σουτάρουμε για τρίποντο.

γ)Δεν κάνουμε μόνο κριτική στα καφενεία και στή γειτονιά,αλλά γινόμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,αλλιώς καλό είναι να μην απαιτούμε συνεχώς,πριν κρίνουμε εμάς τους ίδιους.

2.ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ:

1.Συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι εσείς είστε οι εκλεγμένοι αυτού του Δήμου.

   Εσείς έχετε την ευθύνη,εσείς θα πάρετε το ανάθεμα,εσείς και τους επαίνους.Δεν φταίνε οι Δημότες εάν φωνάζουν ή εαν καταγγέλουν.Χρησιμοποιείστε τις καταγγελίες τους,ως μοχλό πίεσης στα ανώτερα κλίμακια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συγκρουστείτε με αυτά, εάν το κοινό καλό το επιβάλλει.Δεν χρειάζεται να είστε φίλοι με όλους.

2.Οι <λυκοφιλίες>,όπως διαπιστώνετε δεν αποδίδουν.Μάθατε με σκληρό τρόπο ποιοί <τρενάρουν>,την όποια λύση θέλετε να δώσετε!

3.Τέλος,όπως έχουμε δηλώσει αναρίθμητες φορές(το ίδιο είχαμε πει και στην πρηγούμενη Δημοτική αρχή),θα είμαστε μαζί σας για το κοινό καλό.

   Πάντα ΩΦΈΛΙΜΟΙ και σπάνια ΑΡΕΣΤΟΙ.Στο δίλλημα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,πάντα θα είμαστε με το δεύτερο….

                         ΧΑΡΗΣ ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ’-ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΠΥΡΓΟΥ με την ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.