Τον έσβησαν από τα μάτια μας….(νεότερη ενημέρωση)

Τον« κάλυψαν»  με χαρτί  τον υποψηφίου βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη, στην πινακίδα στο πολιτικό του γραφείο στην Αμαλιάδα.
Η κάλυψη της φωτογραφίας έγινε τις τελευταίες ημέρες και δεν γνωρίζουμε τι τους οδήγησε σε αυτή την ενέργεια.
Το πολιτικό γραφείο του κ. Μιχάλη Κατρίνη στην Αμαλιάδα βρίσκεται επί τις οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 16, στον πρώτο όροφο.

 Νεότερη ενημέρωση

Μετά από εκτενέστερο  ρεπορτάζ του AmaliadaNews σας ενημερώνουμε ότι η κάλυψη της φωτογραφίας ήταν εσκεμμένη από τους υπευθύνους του γραφείου γιατί  βάσει του νόμου  6.2.1 Κατά την προεκλογική περίοδο απαγορεύεται στους υποψήφιους βουλευτές:
α. Η ανάρτηση ή επικόλληση σε εξωτερικούς, δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, καθώς και σε κάθε μορφής αυτοκινούμενα μέσα, αεροπανώ, πανώ, γιγαντοαφισών, αφισών, φωτογραφιών και κάθε άλλου είδους υλικού προβολής, η εγκατάσταση πρόσκαιρων κατασκευών οποιασδήποτε μορφής για την προσωπική τους προβολή, καθώς και η χρήση χρωστικών ουσιών και η αναγραφή συνθημάτων σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο. Οι δήμαρχοι και οι πρόεδροι κοινοτήτων υποχρεούνται για την άμεση καθαίρεση των αεροπανώ και πανώ, την αποκόλληση των γιγαντοαφισών, αφισών, φωτογραφιών κ.λπ., την αποσυναρμολόγηση των πρόσκαιρων κατασκευών και τον καθαρισμό από χρωστικές ουσίες των εξωτερικών χώρων. Παράβαση της ανωτέρω υποχρέωσης εφόσον έχει προηγηθεί σχετική έγγραφη ενημέρωση από την Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων της παραγράφου 9 του άρθρου 21 Ν.3023/ 2002, επισύρει την κύρωση της παραγράφου 4 του άρθρου 27 του νόμου αυτού.
β. Η διακίνηση κάθε μορφής ένθετων φυλλαδίων μέσω του τύπου.
γ. Η προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω των δημόσιων και ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης ή των φορέων παροχής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.