Τι ανάρτησε στο twitter ο Χατζηνικολάου ανακοινώνοντας τις εξελίξεις με τον γνωστό δημοσιογράφο

Οι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Τράγκα κατά της Άνγκελα Μέρκελ, ενόχλησαν το … ΕΣΡ γι’ αυτό και επέβαλαν πρόστιμο στο ραδιόφωνο όπου εργάζεται, το real fm ύψους 25.000. Ο Γιώργος Τράγκας συγκινημένος χθες ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του από το κανάλι extra 3 όπου καθημερινά εμφανίζεται με την εκπομπή του «Χωρίς Αναισθητικό» ότι έχει θέση στη διάθεσή των υπευθύνων των δύο μέσων όπου εργάζεται την παραίτησή του.

Ο λόγος που τον οδήγησαν σ’ αυτό όπως εξήγησε και ο ίδιος είναι γιατί δεν θέλει να δέχονται τα μέσα όπου εργάζεται απειλές και πιέσεις προκειμένου να του πάρουν το μικρόφωνο.

Η αντίδραση του κ. Μάκη Γιομπαζολιά, ήταν άμεση και την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής του κ. Τράγκα παρενέβη δηλώνοντας ότι ο δημοσιογράφος δεν πρόκειται να φύγει από το σταθμό.

Πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου έληξε και από την πλευρά του το θέμα, γράφοντας στο twitter του ότι η παραίτηση του Γιώργου δεν έχει γίνει δεκτή.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να απολαμβάνουμε τόσο τα σχόλια όσο και τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα, ακόμη κι αν δεν αρέσουν στο ΕΣΡ.

Δείτε προηγούμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.