Τιμητική διάκριση του Αρσάκειου για εφαρμογή εικονικής περιήγησης στο ναό του Επικούριου

kountoura 2Mία ακόμα τιμητική διάκριση για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Β’ Αρσάκειου Γενικού Λυκείου του Ψυχικού, για την καινοτόμα εφαρμογή «APPOLLO» εικονικής περιήγησης στον ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά υποδέχθηκε τους μαθητές μαζί με την καθηγήτριά τους, Δήμητρα Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι της παρουσίασαν την εφαρμογή της οπτικής και πολύγλωσσης ακουστικής ξενάγησης στον ναό, όπως ήταν στην αρχική του μορφή και σε ψηφιακή μοντελοποίηση.

Η κα Κουντουρά συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για την πρωτοβουλία τους, kountouraτονίζοντας ότι ένα τέτοιο εγχείρημα προάγει την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού και συμβάλλει στην προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, εξέφρασε τη θερμή της υποστήριξη στην περαιτέρω προώθηση και προβολή της μαθητικής πρωτοβουλίας, η οποία ήδη έχει αποσπάσει βραβεία στην Ελλάδα, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα των μαθητών που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό καινοτόμας τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.