Τα φαινόμενα είναι καθημερινά και πλέον οι πολίτες είναι απροστάτευτοι…

Οι ληστείες πλέον είναι αρκετά συχνές ακόμα και με στόχους  σπίτια και επιχειρήσεις, οι διαρρήκτες και οι  κλέφτες κάνουν “χρυσές” δουλειές…ανενόχλητοι αφού η Αστυνομία, παρά τις προσπάθειες που γίνονται δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα….

Στην περιοχή της Ζαχάρως οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι 77χρονου και μάλιστα πρωινές ώρες και άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο παθών στην Αστυνομία, κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ «χάθηκαν»…. όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Οι κυνηγοί του χαλκού  έκλεψαν 300 υδρομετρητές του Οργανισμού αξίας 18.000 ευρώ, από τις περιοχές Αμπελόκαμπου, Αυγείου, Κοροίβου, Μαραθιάς και Ρουπακίου.

Στη Ν. Μανωλάδα επίσης  έκλεψαν 40 μέτρα καλώδια από γεννήτρια γεώτρησης αξίας 1.000 ευρώ, από το χωράφι.

Στο Κουρτέσι από τις εγκαταστάσεις επαγγελματικής μονάδας, έκλεψαν 250 μέτρα μεταφοράς ρεύματος αξίας 1.000 ευρώ.

Στο Τραγανό, μπήκαν σε αποθήκη και άρπαξαν τέσσερα αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Στην Αμαλιάδα, οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο και από έπιπλο στο σαλόνι οικίας έκλεψαν 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2000 ευρώ.

Στα Χανάκια Πύργου οι κλέφτες μπήκαν από την κουζίνα σε σπίτι και έκλεψαν  600 ευρώ , κοσμήματα , κινητό τηλέφωνο και ένα αλυσοπρίονο.

Σε άλλο χωριό του Πύργου, οι δράστες δεν σταμάτησαν ούτε μπροστά στη θωρακισμένη πόρτα. Μπορεί να πήραν ένα λάπτοπ και ένα ρολόι, όμως οι ζημιές που προκάλεσαν στην πόρτα για να καταφέρουν να μπουν είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Καί από κατάστημα στην Ανδραβίδα οι κλέφτες πήραν 600 ευρώ, «σήκωσαν» και την τηλεόραση, το λάπτοπ και το δέκτη της Nova…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.