ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ…(foto)

Φωτογραφίες από το παιχνίδι Πράσινο – Πάνθηρες έστειλαν οι φιλοξενούμενοι στο Amaliadanews, στις οποίες φαίνονται τα σπασμένα παράθυρα των αποδυτηρίων, αλλά και φωτό με τους μικρούς παίκτες της παιδικής ομάδας, που ήταν στο γήπεδο και είχαν τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν.Ο διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γράψει στο Φ.Α. ότι διέκοψε τον αγώνα επειδή 70 περίπου φίλαθλοι συνεπλάκησαν εκτός αγωνιστικού χώρου, πήδησαν τα σύρματα και μερικοί παίκτες και η συμπλοκή πήρε ανεξέλεκτες διαστάσεις με τη συμμετοχή στη συνέχεια όλων των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Η συμπλοκή γράφει ο διαιτητής διήρκησε περίπου 15 λεπτά, μέχρι να έρθει αστυνομική δύναμη.Ο διαιτητής δεν αναφέρει στο Φ.Α. ότι υπήρχε φίλαθλος με καραμπίνα, όπως καταγγέλει η πλευρά των Πανθήρων, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι έχει γράψει ο παρατηρητής αγώνα ή αν θα κάνει συμπληρωματική έκθεση.

Πάντως, σύμφωνα με παράγοντα της ΕΠΣ με μεγάλη εμπειρία, δεν αποκλείεται ο αγώνας να συνεχιστεί από το 7ο λεπτό, καθώς ο διαιτητής στο Φ.Α. δεν καταλογίζει ευθύνη σε κάποια από τις δυο ομάδες. Επίσης υπάρχει ασάφεια στο ποιοι παίκτες συμμετείχαν στα επεισόδια. Από τη στιγμή που δεν έχουν γραφεί ονομαστικά η Πειθαρχική Επιτροπή δεν μπορεί να προχωρήσει σε τιμωρίες παικτών.

Ωστόσο η πλευρά των φιλοξενούμενων και σήμερα αναφέρει ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση στη διοίκηση του Πήγασου Πρασίνου και κατ’ αγνώστων. Η συνέχεια θα δοθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας και πιθανότατα στις αίθουσες των δικαστηρίων…

Bασίλης Σκουρής (Πρ. Πήγασου Πρασίνου) : “Αποσύρομαι από το ποδόσφαιρο”

Ο Πρόεδρος του Πηγάσου Πρασίνου Βασίλης Σκουρής μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν χθες: “Ένας δικός μας φίλαθλος διαπληκτίστηκε με τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια 40-50 άτομα τον κτύπησαν, μαζί με 2-3 ποδοσφαιριστές των Πανθήρων που πήδησαν τα σύρματα και πήγαν στην συμπλοκή. Εντός αγωνιστικού χώρου δεν έγινε τίποτα.

Όσο για την καραμπίνα που λένε, δεν υπήρχε. Όσο ήμουν στα δωμάτιο των διαιτητών άκουσα πράγματι να σπάει το τζάμι των αποδυτηρίων των Πανθήρων από πέτρα. Όταν τα πράγματα ηρέμησαν και ασθενοφόρο πήρε στο νοσοκομείο τον φίλαθλό μας που κτυπήθηκε, είδα 4 βαν γεμάτα με φιλάθλους των Πανθήρων που έφτασαν στο γήπεδο. Είχαν καλέσει… ενισχύσεις! Φοβήθηκα ότι θα ξαναγίνουν επεισόδια.

Μετά από όλα όσα έγιναν χθες θα υποβάλω την παραίτησή μου στο Δ.Σ. του συλλόγου και θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Δεν θα ξαναασχοληθώ…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.