Τα μέλη της Επιτροπής για τους οίκους ανοχής στην Ηλεία…….

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συγκροτήθηκε Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος για την άσκηση επαγγέλματος εκδιδομένου προσώπου επί αμοιβή στους Δήμους της Ηλείας.
Η Επιτροπή αποτελείται από τους:
α. Λιαρόπουλος Παναγιώτης, Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρώτριά του την Συμεωνίδου Σοφία, Ιατρό Δ.Υ. ΕΣΥ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
β Παπίρη Αναστασία, Τ.Ε. Εποπτών Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείαςς, ως Εισηγήτρια της Επιτροπής, με αναπληρωτή της τον Σώρρη Διονύσιο Π.Ε. Ιατρών της ίδιας Διεύθυνσης
γ. Κοκκαλιάρη – Λάσκαρη Νικολέτα, Περιφερειακή Σύμβουλο Περιφερειακής Ενότηας Ηλείας, με αναπληρώτριά της την Ντάτσικα Γεωργία, Περιφερειακή Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.
δ1. Παρασκευόπουλος Γεώργιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας, με αναπληρωτή του τον Λιώση Απόστολο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ήλιδας.
δ2. Διαμαντόπουλος Βασίλειος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, με αναπληρωτή του τον Τουρή Τρύφωνα, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
δ3. Καννής Ευστάθιος, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πύργου, με αναπληρωτή του τον Σκαρτσιάρη Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πύργου.
δ4. Παλαιολόγος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με αναπληρωτή του τον Μάλλιαρη Διονύσιο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
δ5. Αλεξανδρόπουλος Σπυρίδων, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζαχάρως, με αναπληρώτριά του την Γαλάνη Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ζαχάρως.
δ6. Βύτανος Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πηνειού, με αναπληρωτή του τον Βασιλείου Σπύρο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πηνειού.
ε. Μαρούντας Νικόλαος, Α/Δ΄ Γραφείου Αστυν/σης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με αναπληρωτή του τον Μπακάλη Θεόδωρο Α/Υ της ίδιας Υπηρεσίας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η Στασινούλια Αλεξάνδρα, Τ.Ε. Νοσηλευτικής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με αναπληρώτριά της την Ζάρρα Ακριβή, Τ.Ε. Νοσηλευτικής της ίδιας Διεύθυνσης.
Έργο της ανωτέρω Επιτροπής θα είναι η Γνωμοδότηση για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος για την άσκηση επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου επί αμοιβή στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και η Γνωμοδότηση για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.