Τα «βατράχια» της ΜΥΚ επισκέπτεται αύριο ο πρωθυπουργός

3556F98F00B37C1E2F5DFB66EE530FCE.jpg

Μια επίσκεψη με ιδιαίτερη βαρύτητα θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που αναμένεται να βρεθεί στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στο Σκαραμαγκά, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι δηλώσεις που ενδέχεται να κάνει μετά το πέρας της επίσκεψης.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται την ώρα που διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εν ενεργεία αξιωματικοί από τις Ειδικές Δυνάμεις που εκπαίδευαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Τον Αντώνη Σαμαρά θα τον συνοδεύει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος.

Ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του αυτή θέλει να υπογραμμίσει την εμπιστοσύνη της πολιτείας στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας αλλά ταυτόχρονα και ότι το κράτος θα είναι αμείλικτο σε κάθε εμπλοκή στρατιωτικού με παραστρατιωτικές δραστηριότητες.

Σίγουρα η οποιαδήποτε μεμονωμένη περίπτωση αν υπάρξει δεν σημαίνει ότι αμαυρώνεται το σύνολο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Βέβαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι δηλώσεις που θα γίνουν από εκεί και τα μηνύματα που θα σταλούν.

Αύριο θα αποφοιτήσει από τη σχολή της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών και ο γιος του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.