Τα αποτελέσματα ούτε καν να πλησιάζουν μεταξύ τους ;

Τρείς δημοσκοπήσεις, από τρείς διαφορετικές εταιρείες, βγήκαν προχθές συγχρόνως και δημοσιεύτηκαν στον κυριακάτικο Τύπο ,από εταιρείες πού θεωρούνται έγκυρες και αξιόπιστες. Τα αποτελέσματα τους δεν μας δείχνουν ούτε εγκυρότητα, ούτε αξιοπιστία.Τα ποσοστά πού έδωσαν, δεν συνέπιπταν πουθενά και για κανένα κόμμα..

Πως γίνεται, να ερωτάται ο ίδιος λαός  του ίδιου κράτους, την ίδια ημέρα με τα ίδια ( περίπου ) ερωτήματα από τέσσερις εταιρείες δημοσκοπήσεων το ίδιο αξιόπιστες και τα αποτελέσματα ούτε καν να πλησιάζουν μεταξύ τους ?
Επειδή δεν διαθέτω κάποιον ανιχνευτή αξιοπιστίας και εγκυρότητας, δεν μπορώ να εγγυηθώ για καμία από τις τέσσερις εταιρείες, είναι μάλλον σίγουρο ότι κάποια λέει αλήθεια και τρείς λένε ψέματα, άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας,δεν πιστεύω καμία από τις τέσσερις θεωρό τα αποτελέσματά τους ανάξια εμπιστοσύνης, τόσο, ώστε να μην τα λαμβάνει υπ’ όψιν ο άμοιρος και ανυπεράσπιστος τηλεθεατής.Πως γίνετε να πιστέψω, ότι π.χ. το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 8,5 % στην πρόθεση ψήφου και την Δευτέρα στο ίδιο ερώτημα το ποσοστό έχει γίνει … 13,5 ;
ΔΕΝ υπάρχουν δημοσκοπήσεις, αγαπητοί φίλοι και όποιος ασχολείται μαζί τους, απλά χάνει την ώρα και τον χρόνο του και μαζί την ελεύθερη και ανεπηρέαστη κρίση και βούλησή του ,Δημοσκόπηση για μένα, αξιοπρεπής και αξιόπιστη, είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ  είναι η μόνη έγκυρη και πλήρως αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση. Όλες τις άλλες, τις θεωρώ μέρος των παιχνιδιών κάποιων… .Δηλαδή, ότι είτε εν γνώσει τους, είτε άθελά τους, στο τέλος γίνονται επηρεαστές και διαμορφωτές της λαϊκής βούλησης…Άρα, μας κοροϊδεύουν κανονικά και προσπαθούν να μας πείσουν για αυτά που τους βολεύουν….

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.