Τέλειωσε το «Θέατρο σκιών» της εκλογής του επιμελητηρίου – Πάμε στην επόμενη μέρα

Αφού τους Αφήσαμε να Πανηγυρίσουν την εκλογή τους και να τελειώσουν τις ανακοινώσεις ευχαριστιών, θα θέλαμε να τους πούμε να ενημερώσουν τον επαγγελματικό κόσμο της Ηλείας ότι το Επιμελητήριο Ηλείας έχει περίπου 14.000 μέλη και στις εκλογές ταμειακά δηλαδή είχαν πληρώσει το ΓΕΜΗ , 4.000 περίπου .

Να ενημερώσουν ότι πάνω από 1.000 μέλη μετά από πληροφορίες μας «τακτοποιήθηκαν εκτάκτως» από τους γνωστούς-αγνώστους για ψηφοθηρικούς λόγους και τελικά ψήφισαν 1.799.

Ψήφισαν Ένα ποσοστό που αγγίζει το 13% και αυτοί πανηγυρίζουν, ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΣΑΡΩΣΕ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που πήραν 1.224 σταυρούς Δηλαδή από το από το 13% πήραν το 8,5% του συνόλου των μελών του Επιμελητηρίου και συνεχίζουν να πανηγυρίζουν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να ακυρώσει τις εκλογές .

Σε ποια δημοκρατία ανά τον κόσμο εκλέγεται ο πρώτος με 8,5% και σε ποια δημοκρατία νομιμοποιούνται εκλογές με 13% εκλογικού σώματος ;

Να πούμε ακόμα ότι την ημέρα των εκλογών όποιος ήθελε να ψηφίσει έπρεπε να έρθει στον Πύργο, από τη Βάρδα, από την Αμαλιάδα ,από τα Κρέστενα ,τη Ζαχάρω ,από την Ανδρίτσαινα και να βρει μία ουρά τριακοσίων ατόμων και να κάτσει να περιμένει να ψηφίσει΄.

Δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε δεν έγινε αυτό, λόγω του ότι δεν υπήρχαν κάλπες σε άλλο σημείο του νομού και κανένας από αυτούς που δεν ήταν «Καθαρός» , δηλαδή πληρωμένο το ΓΕΜΗ από τους γνωστούς-αγνώστους ,δεν έκατσε να υποστεί αυτή την ταλαιπωρία .

Κάθισαν μόνο αυτοί που είχαν την υποχρέωση να ψηφίσουν κάποιον που τους είχε «ετοιμάσει» το χρέος του ΓΕΜΗ με την υπόσχεση ότι θα τον ψηφίσουν.

Πάντα στα παραπάνω που γράφουμε υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…

Ας τα αφήσουμε τώρα αυτά πέρασαν,  δυστυχώς σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα λέγαμε ότι νίκησε η Δημοκρατία !!!

Απλώς εμείς σαν Amaliadanews και Ilia.news επειδή εκφράσαμε έντονα την άποψη μας προεκλογικά, όπως το συνηθίζουμε άλλωστε ,έπρεπε να  ενημερώσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας και τον επιχειρηματικό κόσμο , για το πως πραγματοποιήθηκε κατά την άποψη μας η διαδικασία .

Και να πάμε τώρα στην επόμενη μέρα .

Εκλέχθηκε Τελικά «ΣΑΡΩΣΕ» ο κύριος Νικολούτσος , εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε η επταμελής επιτροπή χωρίς τον Λευτεράκη και χωρίς τον Νικολάκη και δικαιολογημένα αφού πρώτη φορά εκλέχθηκαν και δεν πήραν και τους ψήφους που περίμεναν όλοι .

Και τελικά χθες συνεδρίασε το Επιμελητήριο αλλά χωρίς να απαντηθούν ακόμα τα ερωτήματα που είχαμε θέσει προεκλογικά .

Περιμένουμε λοιπόν τα ερωτήματα που είχαμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας προεκλογικά , να απαντηθούν, αλλά τελικά τίποτα.

Για τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2017 ,για το πρόγραμμα Balkanmed που όπως είδαμε στο διαύγεια έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα και για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το διαδίκτυο του Επιμελητηρίου.

Από την αντιπολίτευση του κυρίου Λάμπρου περιμένουμε σε αυτή τη νέα διοικητική επιτροπή να «πιέσει» την κατάσταση και να υπάρχει μία «Διαύγεια» στα οικονομικά και μία αξιοκρατία στις δαπάνες του Επιμελητηρίου και γενικά μία ομαλή πορεία και στήριξη των επαγγελματιών και των εμπόρων του νομού Ηλείας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.