Σύσκεψη αγροτών και βουλευτών στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας

SAMSUNG CSCΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας μεταξύ του αγροτικού κόσμου της Ηλείας και των βουλευτών.
Συγκεκριμένα, στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τραγανού, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμαλιάδας, η Ομάδα Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας Αμαλιάδας, η ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ. Από τους βουλευτές το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Κουτσούκος και η  κ.Σαλτάρη ,από την Περιφέρεια ο κ. Παναγιώτης Πλατανιάς, ενώ παρευρέθηκε ακόμα ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης.
Στην σύσκεψη, που το παρόν έδωσαν δεκάδες αγρότες της Ηλείας, τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και αφορούν στην καλλιέργεια της σταφίδας, στις καταστροφές που προκλήθηκαν από την τελευταία χαλαζόπτωση, στην ακαρπία που σημειώνεται στα εσπεριδοειδή αλλά και στο μείζον πρόβλημα που παρατηρείται με τις ελληνοποιήσεις προϊόντων.
Οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ζήτησαν από τους παρόντες βουλευτές να πάρουν θέση ώστε να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους, ενώ οι κ.κ. Μαρίνος και Κουτσούκος κατά την τοποθέτησή τους δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τα αιτήματα των αγροτών στους αρμόδιους για να δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

SAMSUNG CSC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.