Συνταξιούχοι: «Παραπέρα αγώνας για ανατροπή της αντιλαϊκής  πολιτικής της κυβέρνησης»

Επιτυχημένη χαρακτηρίζεται από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, η πανελλαδική συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες συνταξιούχοι και εκπρόσωποί τους από την Ηλεία.

Σε σχετική τους  ανακοίνωση, οι Σ.Σ.Ο. επισημαίνουν ότι «οι συνταξιούχοι  υπόγραψαν την θέληση τους να αγωνιστούν ακόμα παραπέρα για να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τους νόμους που πετσοκόβουν τις συντάξεις που ψήφισαν οι προηγούμενοι και νυν κυβερνώντες,  αρνούμενοι την προπαγάνδα της περί δίκαιας ανάπτυξης που δεν είναι δυνατό άλλωστε να υπάρξει στο σύστημα που ζούμε».

Ακόμη  εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο στα καλλιτεχνικά συγκροτήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη μουσική τους στους συγκεντρωμένους όσο και τους συναδέλφους επισιτιστές που η συμβολή τους ήταν καθοριστική σε όλη τη διαδικασία του γεύματος που προσφέρθηκε στους συγκεντρωμένους.

Επίσης εκφράζουν  τα θερμά τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια συνταξιούχου  ο οποίος δεν τα κατάφερε να φτάσει στη συγκέντρωση επειδή τον πρόδωσε η καρδιά του μόλις ήρθε το πούλμαν που τον μετέφερε, από την Πάτρα, στο Ζάππειο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.