Συνελήφθη για χρέη ο πρόεδρος της εταιρείας που είχε αναλάβει την μεταφορά σχολικών βιβλίων…

Είναι ακόμα μια περίπτωση από τις εκατοντάδες πλέον των επιχειρηματιών που συλλαμβάνονται για χρέη στο Δημόσιο και στην συνέχεια η πλειοψηφία τους αφήνονται ελεύθεροι να συνεχίσουν την ζωή τους…Μόνο που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για την μεταφορά των σχολικών βιβλίων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της μεταφορικής εταιρείας Imperio Argo, Σπυρίδων Παπαρούνης, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς η εταιρεία χρωστά ΦΠΑ ύψους 1,460 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Imperio Argo είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πρόσφατα είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για τη μεταφορά των σχολικών βιβλίων.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΔΟΕ, ο κ. Παπαρούνης συνελήφθη χθες στο γήπεδο του Βύρωνα από ελεγκτές του Σώματος και ύστερα από σχετική εντολή.

Αλλες δύο συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ χρωστούσε ο επιχειρηματίας απο το Χαλάνδρι που συνελήφθη απο την οικονομική αστυνομία. Συγκεκριμένα έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 2.923.767 ευρώ.

Αλλη μία 50χρονη επιχειρηματίας απο την Κοζάνη συνελήφθη καθώς οι οφειλές της προς το Δημοσιο ανέρχονται σε 321.533,69 ευρώ.

Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.