Συνεδριάζει το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

anna kontogiorgaΣυνεδριάζει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στη 1:30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Μέγαρο Ανδραβίδας το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος με τα εξής θέματα: 1) Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, 2) Συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου, 3) Ψήφιση πίστωσης ΑΕΠΙ καλλιτεχνικών υποχρεώσεων για Φεστιβάλ δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης 2012-2013, 4) Αιτήματα Αθλητικών Σωματείων, 5)Ενημέρωση για τα έργα συντήρησης στο κλειστό στάδιο ΑΕΘΛΙΟΝ καθώς και για τις αδειοδοτήσεις του ανωτέρω και των γηπέδων που ανήκουν στον δήμου ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία χρήσης τους.

«Πρώτο μέλημα μου μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ήταν η φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρισκόταν σε μια σχετική εγκατάλειψη μια και απασχολούν καθημερινά εκατοντάδες ψυχές όλων των ηλικιών. Σε συναντήσεις που έγιναν με τα σωματεία όλων των αθλούμενων καθώς και με την τεχνογνωσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες ως προς την βελτίωση μιας ποιοτικής αθλητικής καθημερινότητας χωρίς κινδύνους και βασικές ανάγκες…». δήλωσε χαρακτηριστικά στο Amaliadanews,gr η πρόεδρος κα Άννα Γεωργιοπούλου-Κοντόγιωργα.

Την επόμενη εβδομάδα τέλος, θα οριστεί συνάντηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους και θα γίνει ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.