Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο…

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την συγκρότηση Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 4:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» στην Πάτρα το Περιφερειακό Συμβούλιο, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί από τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Μιχαλόπουλο και Δημήτρη Δεσύλλα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας τα θέματα που αφορούν την Ηλεία και θα συζητηθούν είναι τα κάτωθι:

1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Ηλειακής ΑΕ και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Σχεδίου ERNEST (Eυρωπαϊκό Ερευνητικό Δίκτυο για το Βιώσιμο Τουρισμό).

2. Tροποποίηση Τεχνικού προγράμματος με αύξηση του προϋπολογισμού του [www.enimerosi.org] έργου: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΛΑΣΤΕΪΚΑ –ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ –ΚΑΤΑΚΩΛΟ».

3. Έγκριση παράτασης σύμβασης ανάθεσης των εργασιών καθαριότητας

των Διοικητηρίων Πύργου και Αμαλιάδας και των άλλων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και την Αμαλιάδα

4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για την εκτέλεση του έργου: «Αποπεράτωση δρόμου από Ε.Ο. Πύργου- Κυπαρισσίας – Κρουνοί».

5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Ζαχάρως για την εκτέλεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΝΩ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ προϋπολογισμού 50. 000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α

6. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Ανδραβίδας [www.enimerosi.org] για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΕΣΚΟΥΚΕΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΧΑΙΝΩΝ» προϋπ/σμού : 20.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

7. Έγκριση δαπάνης αποπληρωμής εργασιών των μισθωμένων χωματουργικών ιδιωτικών μηχανημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.