Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας….

Το Σχέδιο Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της προσεχούς συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος», στην Πάτρα.
Την εισήγηση θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος. Στη συνεδρίαση, στην οποία θα παραστεί και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, θα συζητηθούν συνολικά 17 θέματα και μια επερώτηση που έχει κατατεθεί από την περιφερειακή σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Νίκη Κοκκαλιάρη – Λάσκαρη.
Τα θέματα που θα συζητηθούν και αφορούν την Ηλεία είναι:
Τροποποίηση του συμφωνητικού μίσθωσης που στεγάζεται το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας και παράταση του εν λόγω μισθώματος.
Λύση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λεχαινών.
Λύση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαλιάδας Ηλείας.
Λύση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το 2ο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.
Ορισμός μέλους για την κοινή επιτροπή παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22 του Ν.3614/07 για τη
Λύση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το 3ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κρεστένων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.
Απευθείας μίσθωση χώρου για την κάλυψη αναγκών επέκτασης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.