Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις»

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στο Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» υπό την προεδρεία του Αντιπροέδρου Πατήρ Δαμασκηνού Πετράκου, εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας με τα μέλη: Ιάκωβο Βαρούχα, εκπρόσωπο Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας, Διονύσιο Γιαννόπουλο εκπρόσωπο Εμπορικού Επιμελητήριου Ηλείας, Κυριάκο Γαριό εκπροσώπου Δήμου Πηνειού, Αλέξανδρο Γεωργουλή, εκπροσώπου Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Γιώτα Τσαπαρδώνη, εκπροσώπου εργαζομένων Κέντρου Πρόληψης.
Το συμβούλιο ενημερώθηκε για το πρόγραμμα δράσεων του Κέντρου που και αυτή τη χρονιά χαρακτηρίζεται από πολλές δράσεις καθώς τα αιτήματα από την κοινότητα του νομού είναι πολλά και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή ατόμων σε αυτές.
Συζητήθηκε εκτενώς η οικονομική κατάσταση του Κέντρου καθώς το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εσωτερικών δεν επιχορηγούν το Κέντρο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την προγραμματική σύμβαση.
Προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του γίνονται ήδη προσπάθειες περικοπών των εξόδων του και προγραμματίζονται κινήσεις για τη στήριξη του Κέντρου από του τοπικούς φορείς – μέλη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.