Συναυλία με έργα κινηματογραφικής μουσικής στο Λαζαράκειο……

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η συναυλία με έργα κινηματογραφικής μουσικής που διοργάνωσε το Σωματείο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.
Στο πιάνο ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Δημακόπουλος και στο βιολί η κ. Λάουρα Λούκα, ενώ την αφήγηση έκανε η μουσικολόγος κ. Σοφία Ασλανίδου.
Παρουσιάστηκαν έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Βαγγέλη Παπαθανασίου, ‘Ενιο Μορικόνε, Κάρλο Γκαρντέλ, Τζον Ουίλιαμς, Κλάους Μπάντελτ, Χανς Ζίμερ, Ράσελ Πόρτμαν κ.α.
Ο κ. Δημήτρης Δημακόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Πήρε δίπλωμα Πιάνου και πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης από Το Εθνικό Ωδείο, Φούγκας από την Έντεχνη Μουσική Σχολή και Σύνθεσης από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες. Εργάζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας.
Η κ. Λάουρα Λούκα γεννήθηκε στην Suceava της Ρουμανίας και ξεκίνησε σπουδές βιολιού στο Μουσικό Κολέγιο. Συμμετείχε και βραβεύτηκε στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς της χώρας ως μέλoς Ορχήστρας και σε σόλο ρεσιτάλ βιολιού. Συνέχισε τις σπουδές της με την καθηγήτρια Ν. Αγγιούς στο Αχαϊκό Ωδείο και στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας όπου και είναι καθηγήτρια Βιολιού, συμμετέχοντας με επιτυχία σε συναυλίες και εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.