Συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας….

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, υπό την προεδρία του κ. Ηλία Τσαρούχα.Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα εξής θέματα και πάρθηκαν οι αντίστοιχες αποφάσεις:

-Πρόγραμμα δακοκτονίας έτους 2012. Μετά από αίτημα του Τμήματος Ανάπτυξης του Δήμου Ήλιδας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας το Συμβούλιο μετά και τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων συλλόγων αποφάσισε την διεξαγωγή δακοκτονίας στη Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας.

–          Γνωμοδότηση επί αιτήματος Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας για ονοματοδοσία οδού. Μετά από αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας και προκειμένου να συνεδριάσει η Επιτροπή Ονοματοδοσίας, σύμφωνα και με την αίτηση του κ. Χριστόπουλου Κων/νου, το Συμβούλιο εξέτασε το ανωτέρω αίτημα. Η ανώνυμη οδός βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως Αμαλιάδας, μεταξύ των οδών Αντ. Πετραλιά και Ιπποκράτους και κάθετα προς την οδό 25ης Μαρτίου. Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας γνωμοδότησε θετικά ως προς την εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας που πρότεινε το όνομα «Βεργίνας».

–          Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα «Μπαρ», ιδιοκτησίας της κ. Τσατσαμπά Δήμητρας. Το Συμβούλιο χορήγησε την ανωτέρω άδεια.

–          Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα «Μπαρ», ιδιοκτησίας της εταιρείας «Mediterranean ΑΤΕ». Το Συμβούλιο χορήγησε την ανωτέρω άδεια.

 

Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.